Chan School Canada Goose outlet jakker av folkesundhet

Mer enn halvparten av Latinos undersøkte si å søke på college ble ikke diskutert med dem

canada goose salg si å bruke Canada Goose Outlet i Chicago til aldri ble diskutert med dem. Chan School Canada Goose outlet jakker av folkesundhet. Forskere intervjuet personer fra ulike rasemessige og etniske grupper for å måle hvordan diskriminering påvirker deres daglige liv hjemme, i skole og på jobb. Shereen Marisol Meraji av NPRs Code Switch team har mer. canada goose salg

canada goose dame SHEREEN MARISOL MERAJI, BYLINE: 45 prosent av de latinske respondentene sa at det gjaldt å søke på Canada. Nå, som er sammenlignet med omtrent en tredjedel av begge svarte og hvite respondenter. canada goose dame

canada goose herre MERAJI: Det er Cendy Vides. Hun er en 31 år gammel innvandrer fra El Salvador. canada goose herre

canada goose victoria VIDES: Den mest utdannede hun hadde var, opp til femte klasse i El Salvador. Så høyskole var ikke en forventning i familien min. canada goose victoria

canada goose canada goose outlet victoria parka MERAJI: Men 17 år gammel Jasmine Goose Outlet Los Angeles Salazar sier at 52 prosent kan virke veldig høy. Hun ble født her og vokste opp i flertallet Latino Boyle Heights-området i Los Angeles. canada goose victoria parka

JASMINE SALAZAR: I vårt fellesskap er college noe stresset. Kanskje ikke, som de nøyaktige veiene for å komme til et fireår eller et fellesskapskurs, er det uttrykt, men ideen om at de vil at alle av oss skal gå på college.

MERAJI: Jasmine sier at mamma er ferdig med videregående skole. Hennes pappa gjorde det ikke. Han jobber lenge, og når han er hjemme, elsker han å gi denne talen til Jasmine og hennes yngre søsken.

canada goose jakke herre SALAZAR: Ikke ende opp på en fabrikk som meg. Arbeid for utdanningen. Kom deg til et sted. Vær noen i livet. Han gir oss denne talen mye. canada goose jakke herre

canada goose norge SALAZAR: Kanskje minst to ganger i måneden. canada goose norge

MERAJI: En nærmere titt på dataene kan forklare forskjellen mellom Vides og Salazar. Flertallet av respondentene som sa at de søkte på college var aldri diskutert, var innvandrere som Vides Canada og over 30 år. Men Jeff Duncan Andrade, en veteranlærer og professor i raza-studier i San Francisco-staten, sier undersøkelsen uk spørsmålet i seg selv er problematisk. Her er spørsmålet da du vokste opp, ble du oppfordret til å søke på college, motet fra å søke, eller ble dette aldri diskutert? Spørsmål, snakker vi om hjemme? Skole? Både? Og hvordan løser vi problemet med Vancouver? Snakker vi med familier?

canada goose jakker dame JEFF DUNCAN ANDRADE: Og selvfølgelig er svaret ja, men, i hvilken grad, ikke sant? Og så i hvilken grad er skolene faktisk lever på deres løfte om å gi alle elevene en vei til høyskole og karriere? canada goose jakker dame

canada goose outlet MERAJI: I California, hvor latino-barn utgjør de fleste offentlige skoler, er forholdet mellom studenter til rådgivere omtrent 650 til 1. Nasjonalt forhold er enda verre. Andrade sier at selv om du kunne canada-goose-jakker nå alle de første latinske studentene til å si, søke på college, er det ikke nok. canada goose outlet

canada goose jakke DUNCAN ANDRADE: I hvit, middelklasse og velstående college går kultur, snakker de ikke bare med barna om college, eller? Det er et helt lag med aktiviteter. Det er en norming av prosessen. Og det er en hel båtmengde av ressurser som kommer bak diskusjonen. canada goose jakke

canada goose trillium UIDENTIFISERT MAN: Når du får et spørsmål om spørsmålet. canada goose trillium

UIDENTIFISERT STUDENT: Se på diagrammet.

canada goose jakke dame UIDENTIFISERT MAN: Understreke viktig informasjon. Hva gjør du med den viktige informasjonen du understreket? canada goose jakke dame

canada goose MERAJI: Det er en tirsdag i oktober, og jeg er i en ACT prep-klasse med 15 videregående juniorer, alle Latino, alle fra lavinntektsfamilier som 17 år gamle Norma Vidal. canada goose

NORMA VIDAL: For juniorer har vi ACT prep minst to ganger i uken. Og så har vi junior rådgivende, som vi diskuterer, som dine lidenskaper og begynner å snakke om, som mer personlige ting for våre personlige uttalelser. Og så har vi også veiledning.

MERAJI: Det er på toppen av møter med foreldrene for å diskutere høgskolens søknadsprosess, økonomisk støtte, stipend. Vi er på College Track i Boyle Heights, og det er der jeg satte meg for å intervjue Jasmine Salazar og Cendy Vides. Det er et fritt etter skoleprogram og samarbeider med lokale videregående studenter fra deres ferske år gjennom høgskolen. Vides er driftsleder og arbeider tett med studenters familier.

VIDES: Vårt program, College Track, kommer til disse bestemte samfunnene der vi vet at det er et behov fordi her i Boyle Heights har bare 5 prosent av befolkningen en fireårig grad.

MERAJI: Nitti syv prosent av Boyle Heights College Track-deltagere har gått på fire år høyskoler. Og som du kan se, gjør College Track mye mer enn å snakke om å søke på college. Men akkurat nå har Boyle Heights-området nok ressurser til å hjelpe om lag 15 prosent som er en fem prosent av de lokale ungdomsbarnene. Shereen Marisol Meraji, NPR Canada.

canada goose jakker herre (SOUNDBITE OF KANYE WEST SONG, ‘SAINT PABLO’) canada goose jakker herre

NPR-transkripsjoner er opprettet på en hastighetsfrist av Verb8tm, Inc., en NPR-entreprenør, og produsert ved hjelp av en proprietær transkripsjonsprosess utviklet med NPR. Denne teksten kan ikke være i sin endelige form og kan bli oppdatert eller revidert i fremtiden. Nøyaktighet og tilgjengelighet kan variere.

トップに戻る