Hvorfor? Fordi rom og tid ikke er harde, kalde gjenstander

Fem grunner du vant

canada goose norge Vi har blitt lært av oss, er bare en samling av celler, og at vi dør når kroppen vår slipper ut. Slutt på historien. Jeg har skrevet lærebøker som viser hvordan celler kan manipuleres til stort sett alle vev og kroppsvev. Men en lang liste av vitenskapelige canada goose outlet eksperimenter antyder at vår tro på døden er basert på en falsk premiss at verden eksisterer Uavhengig av oss, den store observatøren. canada goose norge

canada goose Her er fem grunner du ikke vant. canada goose

canada goose herre Årsak En. Du er ikke et objekt, du er et spesielt vesen. Ifølge biocentrisme kunne ingenting eksistere uten bevissthet. Husk at du ikke kan se gjennom benen rundt hjernen. Space og canada goose outlet, autentisk tid, ikke tingene, men heller verktøyene våre bruker oss til å veve alt sammen. canada goose herre

canada goose dame ‘Det vil forbli bemerkelsesverdig,’ sa Eugene Wigner, som vunnet Nobelprisen i fysikk i 1963 ‘, uansett hvordan våre fremtidige konsepter kan utvikle seg, at selve studien av den eksterne verden førte til at konklusjonen om bevissthetens innhold er en ultimate virkelighet. ‘ canada goose dame

canada goose jakke herre Vurder usikkerhetsprinsippet, et av de mest kjente og viktige aspektene ved kvantemekanikk. Eksperimenter bekrefter at den er bygget inn i virkeligheten, men det gir bare mening fra et biocentrisk perspektiv. Hvis det virkelig er en verden der ute med partikler som bare hopper rundt, bør vi kunne måle alle deres egenskaper. Men vi kan t. Hvorfor skal det ha betydning for en partikkel hva du bestemmer deg for å måle? Tenk på Double Canada Goose Outlet Edmonton Slit Experiment: Hvis en ‘ser’ en subatomisk partikkel eller litt lys passerer gjennom slits på en barriere, det oppfører seg som en partikkel og skaper solide utseende treff bak de enkelte slissene på den endelige sperren som måler påvirkningen. Som en liten kulde passerer den logisk gjennom et eller annet hull. Men hvis forskerne ikke kanada goose outlet mall observere partikkelens bane, så viser den oppførelsen av bølger som tillater at det går gjennom begge hullene samtidig. Hvorfor endrer vår observasjon hva som skjer? Svar: Fordi virkeligheten er en prosess som krever vår bevissthet. canada goose jakke herre

canada goose jakke De to spalteeksperimentene er et eksempel på kvanteffekter, men eksperimenter som involverer Buckyballs og KHCO3-krystaller, viser at observatøravhengighet utvider seg i verden av vanlige menneskelige skalaobjekter. Faktisk viste forskere nylig (Nature 2009) at par ioner kunne bli coaxed for å forstyrre slik at deres fysiske egenskaper forblev bundet sammen selv når de var adskilt av store avstander, som om det ikke var plass eller tid mellom dem. Hvorfor? Fordi rom og tid ikke er harde, kalde gjenstander. De er bare verktøy for vår forståelse. canada goose jakke

canada goose jakke dame Døden kan ikke eksistere i en tidløs, romløs verden. Etter hans gamle venns død sa Albert Einstein: ‘Nå har Besso gått fra denne rare verden litt foran meg. Det betyr ingenting. canada goose jakke dame

canada goose jakker dame Årsak To. Bevaring av energi er et grunnleggende vitenskapsaksiom. Den første loven om termodynamikk sier at energi ikke kan bli skapt eller ødelagt. Det kan bare forandre former. Selv om kroppene selv ødelegger, er ‘meg’ følelsen bare en 20 watt sky av energi i hodet ditt. Men denne energien går ikke vekk ved døden. For noen år siden viste forskerne Canada Goose Premium Outlet at de kunne reversere endre noe som skjedde i fortiden. Partikler måtte ‘bestemme’ hvordan de skulle oppføre seg når de passerte en gaffel i et apparat. Senere kunne eksperimentet vende en bryter. Resultatene viste at det som observatøren bestemte seg på det tidspunktet, bestemte hvordan partikkelen oppførte seg ved gaffelen i butikken forbi. canada goose jakker dame

canada goose salg Tenk på de 20 wattene som bare driver en projektor. Uansett om du slår en bryter i et eksperiment på eller av, er canada-goose-jakker det fortsatt det samme batteriet som er ansvarlig for projeksjonen. Som i de to sliteksperimentene, kolliderer du den fysiske virkeligheten. Ved døden slipper denne energien bare inn i miljøet som det gamle mekaniske verdensbildet antyder. Det har ingen realitet uavhengig av deg. Som Einstein s Canada Goose uk-respekterte kollega John Wheeler uttalte ‘Ingen fenomen er et reelt fenomen til det er et observert fenomen.’ Hver person skaper sin egen virkelighet, vi bærer plass og tid sammen med oss ​​som skilpadder med skall. det er ingen absolutt selv eksisterende matrise der energi bare forsvinner. canada goose salg

canada goose trillium Årsak Tre. Selv om vi generelt forkaster parallelle universer som fiksjon, er det mer enn en bit av vitenskapelig sannhet til denne sjangeren. Et kjent aspekt av kvantefysikk er at observasjoner ikke kan forutsies helt. I stedet er det et utvalg av mulige observasjoner, hver med en gjennomgang av en annen butikk. En vanlig forklaring er ‘mange verdener’ -tolkningen, som sier at hvert av disse mulige observasjonene tilsvarer et annet univers (‘multiverse’ ). Det finnes et uendelig antall universer (inkludert vårt univers), som sammen omfatter all fysisk virkelighet. Alt som muligens kan skje, skjer i noen univers. Døden eksisterer ikke i noen ekte betydning i disse scenariene. Alle mulige universer eksisterer samtidig, uavhengig av hva som skjer i noen av dem. Som å vende bryteren i eksperimentet ovenfor, er du agenten som opplever dem. canada goose trillium

canada goose outlet Årsak Four. Du vil leve videre gjennom dine barn, venner og alle som du berører i ditt liv, ikke bare som en del av dem, men gjennom historiene du kollapser med hver eneste action du tar. ‘Ifølge kvantfysikk,’ sier teoretiske fysikere Stephen Hawking og Leonard Mlodinow, ‘fortiden, som fremtiden, er ubestemt og eksisterer bare som et spekter av muligheter.’ Det er mer usikkerhet i biologiske fysiske systemer enn noen gang har forestilt seg. Virkeligheten er ikke helt bestemt til vi faktisk undersøker (som i Schrdingers katteksperiment). Det er hele områder av historien du bestemmer deg i løpet av livet ditt. med noen, kollapser du mer og mer virkelighet (det vil si de spatio temporale hendelsene som definerer bevisstheten din). Når du er gått, vil din tilstedeværelse fortsette som en spøkelsesdukker i universene til de du kjenner. canada goose outlet

canada goose victoria Årsak Fem. Det er ikke en ulykke som du tilfeldigvis har lykken til å være i live nå på toppen av all uendelighet. Selv om det kan være en i en jillion sjanse, er det kanskje ikke bare dum flaks, men heller må være den måten. Mens du til slutt vil gå ut av denne virkeligheten, vil du, observatøren, for alltid fortsette å kollapse mer og mer ‘nows’. Din bevissthet vil alltid være i dagens nåde som balanserer mellom uendelig fortid og ubestemt Canada Goose outlet angeles fremtid beveger seg intermittent mellom realiteter langs kanten av tiden, har nye eventyr og møter nye (og rejoining gamle) venner canada goose victoria.

トップに戻る