Som en av verdens største reassurandører forsikrer selskapet

Forankring Bill for klimaendring

I alle regnskap var Florence et massivt, vått monster av en storm og en dyr også. Dens historiske deluge svulmet innlandet og ødelagt boliger over Carolinas, og oppdager kostnader som tidlig estimater angir som highbound som $ 22 milliarder kroner.

Når floodwaters faller ned, vil innbyggerne møte noen tøffe beslutninger om hvordan eller selv om de kan gjenoppbygge. Det er sannsynlig at færre enn 10 prosent av husstandene rammet av Firenze, har flomforsikring, ifølge aktuarene på Milliman, og andre kan oppdage at deres huseiere forsikringer dekker mindre enn de antok.

canada goose Men det er ikke en advarsel om at klimaendringene vil fortsette å forverre massive stormer, og det vil fortsette å føre til at forholdene er modne for brannslukk og andre naturkatastrofer. canada goose

canada goose dame Som risikoen for disse katastrofer vokser, forsikringsbransjen er tilpasse seg med Toronto og forbrukere talsmenn, regulatorer og forsikring offisielle frykt for at brunt av regningene vil økende grad falle på skuldrene til lavinntekt huseiere. canada goose dame

canada goose jakke München Re har lagt ut utfordringene i et forandrende klima. Som en av verdens største reassurandører forsikrer selskapet andre forsikringsselskaper i tilfeller av katastrofe, så det har god grunn til å holde øye med katastrofer som Firenze. Det har gjort det. canada goose jakke

canada goose victoria ‘Når jeg ser tilbake til 1980-tallet, registrerte vi 200 millioner katastrofehendelser hvert år, og i dag er vi nært 1000 begivenheter, sier Munich Res øverste klimatolog, Ernst Rauch, Hvem har gjort denne undersøkelsen for reassurandøren i 30 år. canada goose victoria

canada goose norge Det betyr mange tap som forsikringsselskapene må være forberedt på å dekke. I fjor alene betydde det rundt 135 milliarder dollar i forsikrede tap, inkludert et rekordbeløp i California, hvor brannfeller kjørte nesten 12 milliarder dollar i forsikringskrav på bare tre måneder. canada goose norge

Den store summen er bare en grunn til at brannfare holder California Insurance Commissioner Dave Jones om natten.

canada goose jakker dame ‘Klimavidenskaperne forteller oss at vi skal fortsette å se temperaturstigning, og det vil bidra til mer katastrofale værrelaterte hendelser, sier Jones.’ I California har dette medført tap av liv, tap av eiendom, forretningsavbrudd, samfunnsmessige forstyrrelser knyttet til brannfeller. ‘ canada goose canada goose outlet jakker dame

canada goose jakke herre Det er Jones ‘jobb for å være sikker på at forsikringsselskapene er klare til å dekke disse tapene. Men det er også hans jobb å beskytte folkene som faktisk lider av disse tapene. Og det blir enda vanskeligere i disse dager, spesielt i områder som forsikringsselskapene anser risikabelt for, som Mendocino County, hvor californias canada goose outlet store new york største brann på rekord forbruket et område størrelsen på Houston tidligere i år. canada goose jakke herre

canada goose trillium Jones ‘kontor fant at i disse områdene har klager om prisøkninger skjedd opp fra 2010 til 2016, det siste året for det som har data. Og over en to års periode så han en 15 prosent økning i nummeret av huseiere i disse regionene som fant ut at deres canada goose fabrikkutsalg ikke ville forny dem i det hele tatt. Tallene reflekterer ikke en krise ennå, men sier fortsatt, ‘det’ er et voksende problem. ‘ canada goose trillium

canada goose victoria parka ‘Folk finner forsikring, det er bare at de’ finner det stadig mer utfordrende på noen områder for å finne forsikring, ‘forklarer Jones. ‘Og de områdene som tradisjonelt var antatt å være av lavere risiko, blir nå behandlet av kjøpere som en høyere risiko.’ canada goose victoria parka

Og staten forventer at denne situasjonen blir verre. I Canadas siste klimakvurdering, fortalte tjenestemenn at området brent av brannfeller vil øke dramatisk i de kommende tiårene.

canada goose salg Det er ikke bare California. Orkaner, tørke, oversvømmelser med globale temperaturer forventes å stige, forbrukerforkunnere forventer at forsikringssmerter øker med dem. canada goose salg

Men ser fremover, at smerten kanskje ikke er jevnt fordelt.

canada goose jakke dame ‘Forsikringsselskapene vil ta vare på seg selv,’ sier Bob Hunter, direktør for forsikring for Canada Consumer Consumption of America. canada goose jakke dame

Han sier at disse selskapene har kommet opp på en rekke måter å håndtere risikoen for klimaendringer, fra å utvikle mer nøyaktige prediksjonsmodeller, og stole på reassurandører som Munich Re, å øke premieinntektene eller ‘uthule’ -politikken ved å redusere deres salg dekning.

canada goose jakker herre ‘Rike mennesker har råd til rikere retningslinjer,’ sier Hunter. ‘Du må betale mye for det, men hvis huset ditt blir ødelagt, kommer du til å bli helt gjenoppbygget. Men fattigere som ikke kan ha råd til å kjøpe slankede politikker, vant noen av dem, ikke engang, at de slår seg ned til hendelsen skjer. canada goose jakker herre

‘Og da vil de svært fattige bli prissatt. Det er de menneskene som sannsynligvis ikke sannsynligvis vil bli skadet mest,’ sier han.

canada goose herre Det er et poeng uttrykt ikke bare av advokater, men også av regulatorer og noen forskere i forsikringsbransjen. canada goose herre

canada goose outlet ‘Hvis du tenker utover de neste 10, 20, 30 årene, så kan klimaendringer spille en viktig rolle når det gjelder spørsmålet om overkommelighet eller tilgjengelighet [på forsikring] i enkelte områder, sier Rauch, München Re ‘s klimatolog, som forutser disse regningene ‘vil bli et canada-goose-jakker sosialt problem, før eller senere.’ canada goose outlet.

トップに戻る